Born in Africa stimulates social and educational development in children, striving to create economically self-sustainable adults

Born in Africa stimuleert de sociale en educatieve ontwikkeling van kinderen, zodat ze economisch onafhankelijke jongvolwassenen kunnen worden
 • Missie & visie

  Onze missie is om gevormde, onafhankelijke en succesvolle jongvolwassenen te laten fungeren als rolmodellen in hun gemeenschappen. Dat willen we doen door educatieve en sociale ondersteuning te bieden aan schoolgaande kinderen en jongvolwassenen uit achtergestelde gebieden in de Bitou-streek in Zuid-Afrika.

  Lees meer
 • Ons werk

  Born in Africa voorziet zowel academische en sociale programma's als workshops om levensvaardigheden te oefenen. Het academische programma legt de nadruk op de educatie van de kinderen en verdere studies. Het sociale programma wordt dan weer vooral geleid door de mentoren die hun leerlingen individueel begeleiden en opvolgen. Tijdens de lessen in levensvaardigheden proberen wij onze leerlingen bloot te stellen aan het dagelijkse leven buiten hun dagelijkse routine. Op deze manier willen wij hun algemene kennis verrijken met belangrijke competenties.

  Lees meer
 • Hoe kan je helpen?

  Ben jij ook geïnspireerd door onze succesverhalen? Jij kan ook jouw steentje bijdragen aan de prestaties van onze organisatie door maandelijks een bijdrage te leveren of door een benefiet te organiseren om zo onze programma's te ondersteunen of het bewustzijn over gans de wereld te stimuleren!

  Lees meer

Born in Africa wordt 15 jaar in 2018!

2018 zal weer een geweldig jaar worden voor Born in Africa en dat is ook het jaar waarin we trots onze 15de verjaardag vieren!
De feestelijkheden zullen plaatsvinden van 12 tot en met 16 februari 2018 en we zouden het geweldig vinden als jullie mee komen vieren met ons! Die week staat er vanalles gepland voor onze bezoekers: een bezoek aan ons kantoor in Plettenberg Bay, een bezoek aan de school en township waar uw kind schoolloopt en een huisbezoek bij uw petekind thuis.
Als u er bij kan zijn, contacteer dan zeker onze voorzitter in België, Georges de Smul: georges.de.smul@gmail.com.

Klik hier om onze uitnodigingsbrief aan u te lezen waarin we u graag uitnodigen voor onze feestweek ter ere van BIA's 15de verjaardag.